2-1 arányú győzelmet arattunk tavaszi idény nyitó találkozónkon a Gyöngyös csapata felett. Nincs mit szépíteni, létfonotsságú találkozó várt ma ránk, hiszen esetleges pontvesztés esetén szinte kilátástalan helyzetbe kerülhettünk volna. Igazi 6 pontos mérkőzés volt, hiszen a Gyöngyös is az alsó régióban tanyázik, így számukra is létfonotsságú volt a találkozó. Ennek megfelelően eléggé feszült hangulatú volt szinte végig a találkozó, inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen, mintsem a játék. Az első félidőben túlságosan kapkodóan, idegesen játszottunk és hátrányba is kerültünk. A második félidőben egy kiállítás következtében megfogyatkoztunk, így még nehezebb helyzetbe kerültünk, azonban Tarr Tibi bravúrosan kivédte a kiállításkor megítélt büntetőt  és ez egy újabb lendületet adott a csapatnak. Küzdöttünk becsülettel és Ondó Jani révén sikerült az egyenlítés, majd végül Kovács Filip szabadrúgásból megadta a kegyelemfödést az ellenfélnek, így sikerült megszerezni a nagyon fontos 3 pontot. Az tény, hogy nem játszottunk jól, de küzdöttünk, a kiállítást követően sem veszítettük el hitünket, mentünk előre, nagy akarattal eltüntettük a pályán a létszámhátrányt és sikerült kicsikarnunk a győzelmet. Ez mindenképpen pozitívum és példa a csapat számára, hogy nincs lehetetlen, ez nagyot segíthet az elkövetkező szintén nagyon fontos és kemény mérkőzések megvívásában.

 

Tállya KSE – Gyöngyösi AK 2-1 (0-1)

Mucsony, 100 néző. V.: Valu.

Tállya KSE: Tarr – Horváth B., Bocsi, Németh D., Irhás, Kovács Sz. (Ondó), Mihálszki (Kovács F.), Nyitrai, Lippai (Németh B.), Bihari, Minczér. Edző: Uray Attila.

Gyöngyös: Halasi – Földi, Csornij, Molnár (Sárándi), Tatár, Petrezselyem, Tarnai, Niedermüller, Gergely, Bartha (Szilágyi), Ficzere. Edző: Török János.

G.: Ondó, Kovács F., ill. Bartha.

Kiállítva: Bihari (62.).

Jók: az egész csapat, ill. Csornij.

Uray Attila: – Olyan játékhelyzetből kaptuk a gólt, amelyre fel voltunk készülve. Miután emberhátrányba kerültünk nagyobb lett a baj, de végül is nagy akarattal és tudatossággal tudtuk ezt ellensúlyozni. Örülök, hogy sikerült győznünk.

Török János: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés