Tegnap délután 1-1-es döntetlent értünk el a jó erőkből álló Tiszaújváros otthonában. Az elmúlt hetek sikertelenségei és problémái (eltiltások, sérülések) ellenére végre a csapat alázatosan futballozott és elhozott egy pontot Tiszaújvárosból, ahol eddig még csak vereséget szenvedett. Külön öröm ez, hogy ezt a bajnokság leggyengébb csapatának - a forduló előtti tabella és egyes portálok szerint - sikerült elérnie, egy teljesen más feltételek, körülmények között dolgozó gárda ellenében. Sokszor sajnáltak már le minket és sokszor becsültek már le minket, ennek ellenére sokszor bizonyítottuk, hogy ez nagy hiba. Reméljük ezzel a döntetlennel elkezdjük bizonyítani ennek ellenkezőjét, mint ahogy tettük ezt az előző két idényben is és dolgozunk tovább, hogy kilábaljunk a gödörből.  A mérkőzésen a hazai csapat több tiszta lehetőséget alakított ki - ami azért a rengetegtől távoll áll, ha már hihetelennek hihetetlen is -, azonban nem éltek ezekkel, és mivel a kiállítást követően is kibekkeltük a hazaiak nyomását, megérdemelten vittük el az egy pontot Tiszaújvárosból.

 

 

 

 

 

 

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Tállya KSE 1-1 (1-1)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Horváth.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton (Kovács P.), Dajka, Kapacina (Nagy R.), Turcsik (Nagy P.), Nagy D., Hussein, Orosz, Illés, Lipusz. Edző: Gerliczki Máté.

Tállya: Tarr – Ondó (Kovács Sz.), Horváth B., Lakatos, Paranai, Mihálszki (Németh D.), Németh B., Lippai, Polényi (Sztankovics), Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

G.: Nagy D., ill. Ondó (11-esből).

Kiállítva: Horváth B. (86.).

Jók: Hussein, Orosz, Nagy D., ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Több mint egy éve vagyok Tiszaújvárosban edző, ezalatt az idő alatt egyszer sem foglalkoztam a játékvezetővel, most is csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy egy ajándék 11-est kapott a vendégcsapat. A rendkívül nehéz talaj ellenére szemre tetszetős futballt játszottunk, és hihetetlennek tűnő sakk-matt helyzetek sokaságát hagytuk ki. Igazságtalannak érzem a döntetlent.

Pachinger János: – A mai mérkőzésen számunkra az volt a legfontosabb, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk hiszen az elmúlt találkozók nem úgy alakultak, ahogyan elterveztük. Küzdelmes meccsen a hazai csapat valamivel aktívabb játékot mutatott, de megérdemeltük az egy pontot mert a védekezésünk működött.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés