Tegnap délután 1-0-ás vereséget szenvedtünk a Balassagyarmat csapatától. Nem voltak kedvezőek az előjelek a mérkőzés előtt, hiszen több fontos játékosunk is hiányzott és tudtuk, hogy egy erős kerettel, remek lehetőségekkel rendelkező gárdát fogadunk. Ráadásul a mérkőzés első félidejében 1-0-ás vendég vezetésnél emberhátrányba kerültünk - talán kissé szigorúan - , így helyzetünk még nehezebbé vált. Elmondható, hogy a kiállításig teljesen egyenrangú mérkőzés volt, sőt talán mi kezdeményeztünk többet. Nyilván a kiállítást követően, pláne hogy hátrányban voltunk, több lehetősége is adódott a gólszerzésre a vendégeknek, azonban nekünk is adódott egy-két gólszerzési lehetőség még 10 emberrel is. Abból a szempontból nem érheti kritika a csapatot, hogy több mint egy félidőt emberhátrányban futballozott egy jó csapat ellen, 10 emberrel is megpróbáltunk egyenlíteni, bevállalva azt hogy esetleg több gólt is kaphatunk, mindent meg is tett ezért, becsülettel küzdött, azonban ezen a mérkőzésen sem sikerült még a pontszerzés sem.

 

Tállya KSE – Balassagyarmati VSE 0-1 (0-1)

Múcsony, 50 néző. V.: Valu.

Tállya: Tarr – Horváth B. (Balogh), Molnár Zs., Paranai, Horváth N. (Lakatos), Kovács (Ondó), Mihálszki, Lippai, Polényi, Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

Balassagyarmat: Földi – Ficzere, Nagy G., Bonivárt, Tóth P. (Molnár E.), Magos, Bódis, Erdei, Szandai, Tihanyi (Nagy O.), Popovics. Edző: Kis Károly.

G.: Tóth P. Kiállítva: Molnár Zs. (40.), Popovics (78.). Jók: Tarr, Paranai, Lippai, Minczér, Mihálszki, ill. Tóth P., Nagy O., Erdei, Ficzere.

Pachinger János: – Sajnos a kiállítással megnehezítettük az egyébként sem könnyű dolgunkat. Mentálisan mélyre kerültünk, de megpróbálunk kilábalni a gödörből. A helyzetkihasználásunk továbbra is gyenge. Gratulálunk az ellenfélnek.

Kis Károly: – Sok helyzetet dolgoztunk ki, de igaz, hogy a kiállítás után. Az edző számára egy infarktus közeli mérkőzés volt, de ettől függetlenül örülünk a győzelemnek. Sok sikert a hazaiaknak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés