Elszenvedte első vereségét csapatunk, tegnap 1:0 arányban kikaptunk a Gyöngyös otthonában. Az első félidő egy szóval összefoglalható: értékelhetetlen. Az egész csapat lassan, keveset futva, hit nélkül futbalozott.Ezt a kifejezetten gyenge teljesítményt egy szokásos lecsorgó labdából szerzett góllal megbüntette az ellenfél és előnnyel vonulhatott szünetre. A második félidőre feljavult csapatunk játéka és a félidő döntő többségében beszorítottuk a hazai csapatot, mi irányítottuk a játékot. Az utolsó 15-20 percre nyomasztóvá vált a fölényünk, ám ahogy ilyenkor lenni szokott, nem tudtuk lehetőségeinket gólra váltani az önfeláldozóan, agresszíven védekező hazai csapattal szemben. Hozzá kell tenni, hogy ezt a "kemény" védekezést a mi oldalunkon, esetleg egy másik mérkőzésen biztosan büntetővel jutalmazták volna (nem is eggyel), de ezt el kell fogadnunk. Ami viszont csapatunk erős kirtikája, hogy semmilyen mérkőzést nem lehet megnyerni 45 perc elfogadható játékkal, különösen nem egy harcos, jó értelemben vett agresszív újonc csapat otthonában, NBIII-as bajnoki találkozón. Ezt már megtanulhattuk volna Debrecenben, úgy látszik nem tettük, és így elmondható, hogy fontos pontokat veszítettünk ezen csapatokkal szemben, elsősorban könnyelműségünknek köszönhetően.

 

Gyöngyösi AK – Tállya KSE 1-0 (1-0)

Gyöngyös, 150 néző. V.: Rózsavölgyi.

Gyöngyös: Gyulay – Fekete, Csornij, Rédei, Laurinyecz, Tatár (Pilinyi), Petrezselyem, Ivony (Szilágyi), Gergely, Fótos (Sárándi), Bartha. Edző: Török János.

Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B., Lakatos (Kovács), Paranai (Németh B.), Németh D., Irhás, Mihálszki (Horváth N.), Lippai, Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

G.: Gergely. Jók: Csornij, Gergely, Rédei, Gyulay, ill. Horváth B., Minczér.

Török János: – Küzdelmes mérkőzés volt. A végére beszorultunk de játékosaim hősiesen küzdöttek az előny megtartásáért.

Pachinger János: – Az első félidőt nagylelkűen odaadtuk a hazai csapatnak. A másodikban hiába alakítottuk ki a helyzeteket nem értékesítettük azokat, így a rendkívül lelkes és önfeláldozó hazaiak szerezték meg a három pontot. Gratulálok a csupa szív játékukhoz.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés