Két edzőmérkőzést játszott eddig csapatunk a felkészülés során. Szombaton 3-1 arányú vereséget szenvedett csapatunk a Putnok otthonában, ezen a mérkőzésen több próbajátékos is szerepet kapott.

 

A mai napon az NB2-be feljutott Kazincbarcika otthonában léptünk pályára, ahol 5-2 arányú vereséget szenvedett az igencsak fáradt csapatunk.

 

KBSC I. félidő:
Somodi - Heil, Lőrincz, Palmes, Takács P., Tóth Sz., Sigér, Constantinescu, Süttő, Bene, Kanalos

KBSC II. félidő:

Gábor – Koval, Fekete, Lőrincz P. – Szemere, Engel, Burics, Mikló, Micsinai – Boros, Csicsek

Tállya:
Tarr (Hegedűs)- Paranai (Sztankovics), Bihari, Németh D., Lakatos B.(Horváth N.), Lippai(Horváth B.), Minczér, Polényi T. (Mihálszki Cs.), Irhás, Horváth B., Balogh R.(Ondó)

Gólszerzők: Heil, Engel, Csicsek, Boros, Mikló ill. Balogh R., Irhás

 

Így látták az edzők a mai mérkőzést:

Vitelki Zoltán:
Köszönjük a Tállyának, hogy eljöttek edzőmeccset játszani, szolgálta a felkészülésünket! Nagyon pontatlanok voltunk, nem tudtunk koncentrálni, rengeteg technikai hibát vétettünk és ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre.

Pachinger János:
Gratulálunk a hazaiknak! Látszott, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, nyilván frissebben mozogtak, mint mi. Nekünk most van a csúcsterhelés időszaka, ezért igazából engem az eredmény nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy a futómennyiséget megcsináljuk. Természetesen örülök annak, hogy tudtunk gólokat szerezni és annak is örülök, hogy igazából nem vallottunk szégyent, főleg játékban nem. A Barcika többet birtokolta a labdát, az adódó lehetőségeket, főleg a második félidőben, kihasználták és ezzel kerekedtek fölénk. De még egyszer mondom, nem vagyok elégedetlen a saját csapatommal.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés