Tegnap délután 2-0 arányban győztük le a DVSC-DEAC II csapatát, így az utolsó fodruló eredményétől függetlenül meghosszabítottuk NBIII-as tagságunkat. Az eredmények kedvezőtlen alakulása miatt sorsdöntő mérkőzés várt mindkét csapatra a kiesés elkerülésért vívott harcban, így ennek megfelelően a felnőtt keretből jelentősen megerősített, idegenlégiósokkal is megspékelt ellenfél várt ránk, ráadásul számunkra is idegen környezetben, Mucsonyban. Azonban csapatunk ismét megmutatta egységét, ugyanis talán az idei legfegyelmezettebb játékát bemutatva, átvészelve a nehéz időszakokat - ami szerencsére nem volt sok - a helyzetek számát tekintve is teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, ezzel bebiztosítva NBIII-as tagságát. Azt gondolom ez óriási bravúr, annak tükrében, hogy sokáig ezt a csapatot mindenki leírta és mindenki biztos kiesőként tekintett rá (nekik most kellemetlen perceket okoztunk). Kivétel a csapatot ,a játékosokat, akik tavasszal bebizonyították, hogy egységes játékkal, egymásért, a csapatért küzdve bárkit képesek legyőzni. Köszönjük a település és a szurkolók támogatását is, akik ezúttal is szép számban elkísérték a csapatot és örömet szerezetünk nekik is ezzel a szép ereménnyel.

 

Tállya KSE – Debreceni VSC tartalék 2-0 (1-0)

Múcsony, 70 néző. V.: Kulcsár.

Tállya KSE: Tarr – Horváth B. (Polényi), Tóth Sz., Paranai (Németh D.), Irhás, Horváth N., Pataki, Mihálszki Cs., Németh B. (Tóth A.), Lippai, Bihari. Edző: Pachinger János.

DVSC tartalék: Szabados – Csősz, Mócsán, Tóth M. (Koval), Bíró, Kóródi (Kerekes), Barna, Nagy, Sekulic, Ogbu, Szilvási. Edző: Gyarmati András.

G.: Mihálszki Cs., Irhás. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Pachinger János: – Fantasztikus tavaszt produkáltak a játékosok, amihez tiszta szívből gratulálok. Igazi sportemberek, végig elbírták a nagy nyomást.

Gyarmati András: – További sikereket a Tállyának.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés