Tegnap délután 1:0 arányú győzelmet arattunk Hajdúböszörményben. Nem játszott jól a csapat, tompán, pontatlanul futballoztunk, de ezen a mérkőzésen a 3 pont megszerzése volt a legfontosabb. Annyi pozitívumot el kell mondanunk a mérkőzésről, hogy rossz játékkal sikerült megszereznünk a 3 pontot, ami a korábbiakban sosem sikerült. Ezzel a győzelemmel nagyon közel kerültünk a bentmaradáshoz, mert bár még matematikailag nem hosszabbítottuk meg NBIII-as tagságunkat, de nagyon-nagyon közel kerültünk hozzá.

 

Hajdúböszörményi TE – Tállya KSE 0-1 (0-0)

Hajdúböszörmény, 80 néző. V.: Bálint.

Hajdúböszörmény: Rácz – Jeremiás, Nagy M., Szathmári, Andorkó, Rőth, Lovas, Barna, Tóth V., Lukács, Tatár. Edző: Kiss Antal.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Horváth B.), Tóth Sz., Németh D., Irhás (Tóth A.), Horváth N., Mihálszki Cs., Németh B., Lippai, Polényi (Pataki), Bihari. Edző: Pachinger János.

G.: Pataki. Jók: az egész csapat, ill. Tarr, Bihari, Pataki, Horváth N.

Kiss Antal: – Változatos, jó iramú mérkőzésen egyik helyzetét a vendégcsapat sikerrel használta ki, sajnos a mi ziccereink eredménytelenek maradtak.

Pachinger János: – Az eredmény ideális, a játék és a mentalitás finoman szólva is kívánni valót hagyott maga után. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, mert megtették, amit meg kellett.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés