Tegnap délután 1:1-es döntetlent játszott csapatunk hazai pályán az MTK II csapatával. Az őszi mérkőzés tükrében és előzetesen elégedettek lettünk volna az egy ponttal, azonban a mérkőzés összképe alapján kissé csalódottak vagyunk, ugyanis a helyzetek alapján több volt ebben a mérkőzésben, megszerezhettük volna akár mindhárom pontot is. Így továbbra sem nyugodhatunk meg, küzdenünk kell tovább a bentmaradásért! Szombaton 18:00 órakor Hajdúböszörményben lépünk pályára.

 

 

 

Tállya KSE – MTK Budapest tartalék 1-1 (0-1)

Tállya, 250 néző. V.: Sándor.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Molnár (Horváth N.), Németh D., Irhás, Mihálszki Cs., Németh B. (Horváth B.), Lippai, Polényi (Pataki), Bihari. Edző: Pachinger János.

MTK tartalék: Varga – Sági, Hreljic, Széles, Kovács, Szabó, Nagy Zs., Szerencsi, Schafer (Szuhodovszki), Takács K. (Nusuev), Takács R. (Csicsek). Edző: Pölöskei Gábor.

G.: Ondó, ill. Sági. Jók: Bihari, Tóth Sz., Tarr, Lippai, ill. Varga, Sági, Szabó, Kovács.

Pachinger János: – Tompábban játszottunk a megszokottnál egy ilyen mérkőzésen ahol az első félidőben több lehetőségünk is volt a vezetés megszerzésére, de egy pontrúgás átírta az elképzeléseinket. A második félidőben sokat tettünk az egyenlítésért amit meg is csináltunk.

Pölöskei Gábor: – Egy szabadrúgásból megszereztük a vezetést, utána több lehetőségünk is volt hogy eldöntsük a mérkőzést de a hazai csapat is sokat tett az egyenlítésért és a végén siker koronázta erőfeszítéseiket. Végeredményben igazságos a döntetlen.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés