Ma délután 2-1 arányú győzelmet arattunk hazai pályán a DVTK II csapata felett. Dícséret illeti a csapatot, hiszen átvészelve az első félidőben a nehéz perceket, remek hozzállással, kiküzdöttük a győzelmet, amely nagyon fontos 3 ponot eredményezett.

 

Tállya KSE – Diósgyőri VTK tartalék 2-1 (0-0)

Tállya, 250 néző. V.: Nazsa.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Molnár, Németh D., Irhás, Mihálszki Cs. (Pataki), Németh B., Lippai (Paranai), Polényi (Horváth), Bihari. Edző: Pachinger János.

DVTK tartalék: Bukrán – Bodnár (Szalóczy), Szabó I B., Fülöp (Szabó II B.), Boros, Ternován (Kitl K.), Jagodinskis, Kitl M., Nono Villar, Bárdos, Tucsa. Edző: Sütő Szilárd.

G.: Lippai, Németh B., ill. Szabó II B. Jók: az egész csapat, ill. Szabó I B., Kitl M., Nono Villar, Bárdos.

Pachinger János: – Az első félidő második felében több lehetősége is volt a vendégeknek hogy előnybe kerüljenek de ezek kimaradtak. A második játékrészben óriási akarattal és lelkesedéssel behúztuk a számunkra létfontosságú győzelmet.

Sütő Szilárd: – Az első félidőben a kidolgozott helyzeteket kihagytuk és a futball törvénye megbüntetett. A második félidőben az agresszíven és nagy akarattal játszó hazaiak értékesítették a lehetőségeiket. Gratulálok nekik.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés