Tegnap délután 1-1 arányú döntetlent értünk el hazai pályán a Nyírbátor csapata ellen. A mérkőzés összképe alapján közelebb álltunk a győzelemhez, hiszen az első félidőben több nagy lehetőséget is elszalasztottunk, ekkor el kellett volna dönteni a mérkőzés kimenetelét. Ezen a fórumon nem szoktunk a játékvezető ténykedésével foglalkozni, de most nem mehetünk el szó nélkül,  hogy nem kaptunk egyenlő feltételeket, több fontos ítélete súlyosan hátráltatta csapatunkat. Ez így együtt pedig már nem fér bele egy nagyon jó és szervezett Nyírbátor ellen, akik ezen a mérkőzésen is bizonyították jó formájukat. Azonban csapatunkat is dícséret illeti, hiszen egyenrangú partnerei voltunk a tabella 4. helyezettjének és végig küzdöttünk az egyenlítésért. Sajnos több - úgy néz ki súlyosabb - sérültünk is lett, de nem adjuk fel a harcot és küzdünk tovább a bentmaradásért, amit remélem hagynak is.

 

 

Tállya KSE – Nyírbátori FC 1-1 (0-0)
 

Tállya, 150 néző. V.: Csontos.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Horváth B. (Pataki), Tóth Sz., Molnár (Galambos), Németh D., Irhás, Németh B. (Paranai), Lippai, Polényi, Bihari. Edző: Pachinger János.

Nyírbátor: Vasas – Sipos, Reznek (Benkő), Müller, Szabó R., Lakatos, Bagi, Kornutyak, Terdik (Mankó), Hornyák, Roszel (Boros). Játákos-edző: Ambrusz Árpád.

G.: Ondó, ill. Lakatos (11-esből). Jók: Tarr, Lippai, Horváth B., Molnár, ill. Vasas, Lakatos, Roszel.

Pachinger János: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést a helyzetek alapján, de nem tettük. Ezért örülnünk kell az egy pontnak melyet egy szervezett jó csapat ellen szereztünk.

Ambrusz Árpád: – Igazságos döntetlen született.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés