Tegnap délután 2-1 arányú vereséget szenvedtünk a Hatvan vendégeként, ezzel megszakadt hosszú ideje tartó veretlenségünk. Nem tudtuk azokat az erényeinket a pályára vinni, ami eddig jellemzett minket, a hazai csapat agresszívebben, akaratosabban futbalozott. Csupán ennek "köszönhetjük" első tavaszi vereségünket, mert még rossz játékkal is meg volt az esélyünk az egyenlítésre, csak nem 0-2 után kell kapcsolni és nem 15 percet kell agresszívan, elfogadhatóan futballozni. Reméljük ez a vereség felrázza a gárdát - erről tenni fogunk - és újult erővel vágunk bele a hátralévő nehéz fordulókba, annak érdekében, hogy megőrizzük NBIII-as tagságunkat.

 

FC Hatvan – Tállya KSE 2-1 (1-0)

Hatvan, 100 néző. V.: Farkas.

Hatvan: Aszódi – Tóth M., Barthel, Kész (Szabó B.), Szabó R., Karácsony, Petrezselyem, Purzsa, Simon (Nehéz), Ács (Hajdu), Bárkányi. Edző: Varga Attila.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Paranai, Irhás, Pataki (Horváth B.), Tóth A. (Mihálszki N.), Lippai, Polényi, Bihari, Galambos (Horváth N.). Edző: Pachinger János.

G.: Ács, Bárkányi, ill. Ondó. Jók: Ács, Karácsony, Simon, Bárkányi, ill. senki.

Varga Attila: – Az első félidőben nagyon jó focit játszottunk, sikerült sokat birtokolni a labdát és jól kombináltunk amivel meg is lettek a nagy helyzetek. Lezárhattuk volna a párharcot egy félidő alatt, viszont később már csak harcoltunk, de ami igaz az igaz, egészen jó kedvet ad az egész csapatnak ez az eredmény.

Pachinger János: – Sajnos megszakadt egy szép sorozat. Tudtam, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, de nem ezen a fontos mérkőzésen kellett volna. A hazai csapat akartban ma felülmúlt minket.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés