Csapatunk újabb győzelmet aratott, 2-0 arányban nyert az RKSK otthonában. A tavaszi idény eddigi legjobb teljesítményét mutatva, újabb bravúrt ért el csapatunk, a dobogóért küzdő Rákosmente otthonából hoztuk el a 3 pontot, ezzel újabb fontos lépést tettünk a bentmaradás elérése érdekében. Jövő héten szombaton az éllovas Kazincbarcika csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

Rákosmente KSK – Tállya KSE 0-2 (0-2)

Budapest, 200 néző. V.: Jakab.

Rákosmente: Markek – Simita, Nyúl, Bárányos, Balaskó, Kokenszky, Dóczi, Fitos (Törőcsik), Vattai (Sóron), Lucz, Gyárfás (Torkos). Edző: Szűcs Lajos.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Paranai, Németh D., Irhás, Pataki, Mihálszki Cs. (Ondó), Németh B., Polényi, Bihari, Galambos (Horváth B.). Edző: Pachinger János.

G.: Irhás, Paranai. Jók: senki, ill. Németh B. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Szűcs Lajos: – Úgy gondolom hogy egy nagyon motivált, győzni akaró és masszív Tállya ellen léptünk pályára, győzelmük teljesen megérdemelt. A kilencven perc során azt sem tudtuk meg, milyen formában van az ellenfél kapusa. Gratulálok a győzelmükhöz.

Pachinger János: – Büszke vagyok a csapatra hiszen az egész mérkőzésen rendkívüli akarattal, koncentráltan és hatalmas szívvel játszottak. A bennmaradás szempontjából igen fontos volt ez a győzelem. Gratulálok a csapatnak!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés