Ma délután bravúros győzelmet aratott csapatunk hazai pályán, hiszen a 2. helyezett, feljutásért küzdő Monor csapatát sikerült legyőzni 1-0 arányban. A játékosok felnőttek a feladathoz és végig kiegyenlített játék folyt a pályán, egyenrangú ellenfelei voltunk a a jóval esélyesebb vendég gárdának. Aztán a 93. percben sikerült megszerezni a győzelmet és ezzel a 3 pontot érő találatot. Ne feledjük, hogy ősszel hasonló körülmények között veszítettük el a mérkőzést, ezúttal azonban nekünk kedvezett a szerencse, így újabb nagyon fontos pontokat szereztünk. Örömteli, hogy nagyon koncentráltan, fegyelmeztten  játszott a csapat, kevés lehetőséget hagyva a remek támadókkal rendelkező vendégeknek.

 

Tállya KSE – Monori SE 1-0 (0-0)
 

Tállya, 150 néző. V.: Mencsik.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Molnár, Paranai, Németh D., Irhás, Pataki, Mihálszki Cs., Tóth A. (Ondó), Lippai (Németh B.), Polényi (Horváth B.). Edző: Pachinger János.

Monor: Bozsó – Balanescu, Illés, Villányi, Schmidt, Mészáros, Urbán, Karacs, Hunya, Bogáti, Sárközi. Edző: Horváth Dávid.

G.: Ondó. Jók: Molnár, Paranai, Németh D., Németh B., Irhás, Mihálszki Cs., Tóth A., Ondó, ill. Karacs, Illés, Sárközi.

Pachinger János: – A sors visszaadta az ősszel Monoron az utolsó percekben elvesztett pontokat. Kiegyenlített mérkőzésen nagyot küzdve nyertünk egy jó vendégcsapat ellen. Gratulálok a csapatnak!

Horváth Dávid: – Talán a következő heti munkába tudtuk volna ezt az egy pontot felhasználni, amit elvesztettünk az utolsó percben. De a bajnokság szempontjából nem sokra mentünk volna vele.

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés