Tegnap délelőtt 2-0 arányú győzelmet aratott csapatunk az Újpest tartalék csapatának otthonában. Nehezen törtük fel a masszívan védekező hazaiak védelmét, azonban győzelmünk biztos és megérdemelt, hiszen az Újpest nem tudott helyzetet kialakítani, míg mi a két rúgott gól mellett több tiszta gólszerzési lehetőséget is kialakítottunk. Készülünk a szombati nagyon fontos Salgótarján elleni hazai összecsapásra.

 

Újpest FC tartalék – Tállya KSE 0-2 (0-0)

Budapest, 70 néző. V.: Molnár.

Újpest tartalék: Drávucz – Knap, Szűcs, Fék, Sándli (Virag), Gere (Tóth T.), Angelov (Ferkel), Molnár S., Bauer, Tóth R., Sallay. Edző: Szabó György.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Németh D., Irhás (Ondó), Horváth N., Pataki (Horváth B.), Mihálszki Cs. (Mihálszki N.), Tóth A., Lippai, Polényi, Bihari. Edző: Pachinger János.

G.: Polényi, Ondó.

Jók: Drávucz, ill. Bihari, Horváth N., Polényi, Mihálszki Cs., Tóth A., Németh D.

Szabó György: – Az őszi mérkőzéshez képest remekül helytálltunk. A meccs egy részében mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, helyzetet azonban nem sikerült kialakítanunk. Gratulálok a vendégeknek, megérdemelten nyertek.

Pachinger János: – Nehezen sikerült feltörnünk a szervezett hazai csapat védekezését. Ennek egyik oka az volt, hogy a kialakított helyzeteket kis százalékban tudtuk értékesíteni, de így is örülünk a három pontnak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés