Tegnap délután hazai pályán 2-2 arányú döntetlent játszott csapatunk a Tiszaújváros csapatával. Sajnos ismét nagy előnyt adtunk az 1. félidőben az ellenfélnek, ellenfelünk kihasználta az első félidőben elkövetett hibáinkat. Azonban kihasználva emberelőnyünket a 2. félidőben talpra állt csapatunk és döntelenre hozta a végén a mérkőzést.

 

 

Tállya KSE – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2-2 (0-2)
 

Tállya, 200 néző. V.: Nagy N.

Tállya: Tarr – Bihari, Galambos (Horváth N.), Irhás, Lippai, Mihálszki Cs., Molnár, Németh D. (Ondó), Pataki, Polényi, Tóth A. (Németh B.). Edző: Pachinger János.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Dajka, Fabu, Farkas, Fodor, Gál, Hussein (Kerekes), Kristófi, Molnár F., Nagy D., Orosz (Balogh). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Ondó, Lippai, ill. Nagy D., Kristófi. Kiállítva: Dajka (38.). Jók: Polényi, Mihálszki Cs., Lippai, Horváth N., ill. Tóth Cs., Kristófi, Fodor, Farkas.

 

 

Pachinger János: – Reális eredmény született a helyzetek alapján. Sajnos ugyanúgy mint a múlt héten az első félidőt átaludtuk, de 0-2-ről is fel tudtunk állni ez mutatja csapatunk tartását.

 

Gerliczki Máté: – Ha tizenegyen maradunk a második félidőre akkor nem kérdés, hogy megnyerjük a mérkőzést. Így viszont hiába vezettünk 2-0-ra értékes az egy pont is.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés