Szombat délután 2-1 arányú bravúros győzelmet aratott felnőtt csapatunk a feljutásra pályázó Jászberény otthonában. Az első félidő egyértelműen a hazaiaké volt, bátortalanul futballoztunk, amit a hazai csapat ki is használt. Aztán a 2. félidőre óriásit javult a játékunk, teljsen egyenregangú ellenfelei voltunk a hazai gárdának és megérdemelten egyenlítettünk, majd egy szögletet követően az utolsó percekben a győzelmet is megszerztük. Reméljük ez a győzelem hitet és önbizalmat ad a csapatnak a roppant  nehéz folytatásra.

 

Jászberényi FC – Tállya KSE 1-2 (1-0)

Jászberény, 100 néző. V.: Nazsa.

Jászberény: Menczeles – Herczeg, Hevesi-Tóth, Ludasi, Mile, Nyárasdi, Prasler (Bojtor), Sorecz, Szőllősi (László), Tisza, Turcsik (Bálint). Edző: Gelei Károly.

Tállya: Tarr – Bihari, Horváth B. (Polényi), Horváth N. (Molnár), Irhás, Lippai, Mihálszki Cs. (Paranai), Németh D., Pataki, Tóth A., Tóth Sz. Edző: Pachinger János.

G.: Ludasi, ill. Polényi, Tóth Sz. Jók: senki, ill. Tóth A., Németh D., Pataki, Mihálszki Cs., Lippai, Molnár, Polényi.

Gelei Károly: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, a másodikban visszaestünk, a semmiből kaptunk gólt. A végén 19-re lapot húztunk, ami nem sikerült… A Tállya remekül küzdött gratulálok a győzelmükhöz.

Pachinger János: – Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk, a másodikban mind minőségben, mind az akarati tényezőkben felnőttünk a feladathoz és nagyon fontos három pontot szereztünk. Gratulálok a csapatnak!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés